Interieur

Wat doen wij precies als vakmannen binnen interieur en meubelmakerij?

Maatwerk

Op het gebied van interieur is er een tal aan mogelijkheden in ontwerp, materiaalkeuze en budget. Ieder project is voor ons uniek, waarbij het afleveren van kwaliteit, klasse en functionaliteit voor ons voorop staat. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij we samen met de klant tot een mooi eindresultaat komen.

Wij realiseren zowel kleine projecten als volledige renovaties. Of u nu op zoek bent naar een mooi badkamermeubel, een praktische inbouwkast, een functioneel washok, een chique kamer en suite of een originele keuken, wij maken het!

Onze werkwijze

Voor het realiseren van een project of idee, denken wij graag mee over de mogelijkheden en het ontwerpen hiervan. Heeft u zelf een ontwerp of al een ontwerp laten maken bij een architect of ontwerper? Dan is dat voor ons geen probleem.

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt, komen wij bij u thuis langs om het project in te meten en/of andere vragen door te nemen. Zo kunnen alle eisen en wensen worden doorgenomen zodat wij een volledig advies en ontwerp op maat kunnen geven.

Als het plan voor het project klaar is, maken wij zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats in Leiden. Vervolgens plannen wij met u een afspraak wanneer we een meubel komen plaatsen. Bij een totale renovatie bespreken wij het werkplan zorgvuldig met u door.

#gebroederszeeuwvanderlaan