Over ons

Gebr. Zeeuw van der Laan is een echt familiebedrijf. Onze gemeenschappelijke passie voor houtbewerking komt niet van een vreemde. Onze ouders zijn bekende parketteurs in Voorschoten en omgeving. Van jongs af aan gingen wij al regelmatig mee naar klussen of naar de winkel. Het kwam dan ook geregeld voor dat we met het hele gezin een vloer legden.

Gebr. zvdl

Juny Zeeuw van der Laan

Juny Zeeuw v/d Laan

‘Ik hou van mijn vak. Ik vind het leuk om iedere keer weer samen met een klant om de tafel te zitten en met onze expertise iets moois af te leveren. Tevreden klanten, daar doe ik het voor’

Joost Zeeuw van der Laan

Joost Zeeuw v/d Laan

‘Ik heb een aantal jaar ervaring opgedaan in interieurbouw en design. Een mooi totaalplaatje afleveren is wat ik het liefste doe. Ook vind ik het leuk om klanten te adviseren over de kleinste details of materiaal, waardoor een meubel nog meer klasse of sfeer uitstraalt’.

Krachten bundelen

Na het afronden van de opleiding meubelmaker en allround interieurbouw zijn wij broers Joost en Juny Zeeuw van der Laan, beiden voor onszelf begonnen in de wereld van interieurbouw en houtbewerking. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende branches zoals botenbouw en interieurdesign, hebben we ervoor gekozen om nu onze krachten te bundelen door samen een bedrijf te starten.

#gebroederszeeuwvanderlaan