Parket

Wat is parket en wat kunnen wij voor u betekenen?

De vloer die bij u past

Er bestaat een ruim aanbod in parket vloeren en materiaal. Zo zijn er de traditionele parketvloeren zoals: de visgraat, Hongaarse punt of een blokpunt. Een parketvloer is van origine een massief houten vloer. Tegenwoordig is het een verzamelnaam voor massief houten vloeren en multiplanken. Daarnaast is er ook keuze uit pvc en laminaat.

Voor elk interieur bestaat een geschikte parket vloer.

Het is wel prettig om een aantal afwegingen te maken. Zo kunt u zich afvragen of u veel of weinig onderhoud wilt aan een parket vloer. Heeft u kinderen of huisdieren? Heeft u vloerverwarming of woont u in een bovenwoning? Genoeg vragen waar wij graag in meedenken!

Onze werkwijze

Op het gebied van parket kunnen wij u helpen met het onderhoud van een vloer, reparatie, het aanhelen van een bestaande vloer, een vloer schuren en natuurlijk het leggen van uw nieuwe parketvloer.

Na het eerste contact komen wij bij u thuis langs om de vloer in te meten en/of andere vragen door te nemen. Zo kunnen wij een volledig advies op maat geven. Wij werken samen met een aantal leveranciers, waarbij wij op zoek gaan naar het materiaal wat aansluit bij uw wensen en budget.

Mocht u er niet uitkomen met de opslag van uw spullen, dan kunt u hiervoor bij ons terecht en zorgen wij dat dit volledig wordt verzorgd.

Tevens adviseren wij u over het onderhoud van uw parketvloer zodat u er lang en op een duurzame manier plezier van heeft.

#gebroederszeeuwvanderlaan